woensdag 24 april 2013

Baby "droom"deken

Een aantal weken geleden kreeg ik de vraag of ik een droomdeken wilde maken voor een knulletje,dit naar aanleiding van deze  paarse deken die ik eerder voor de mappa mondo marathon van creapower maakte.
                                               
Dit wilde ik wel en na een aantal keer overleggen kwamen we tot een overeenkomst , mijn eerste betaalde opdracht was een feit :)
                                                       
Het moest blauwe stof zijn en stoer maar ook lief en het liefst ook nog zijn naam en geboortedatum erop ,hier moest ik wel even over nadenken hoe ik dit zonder borduurmachine zou gaan doen maar het resultaat mag er wezen vind ik zelf

De opdrachtgeefster is tevreden  en het leukst van al is dat de deken bedoeld is voor een jeugdvriendin van zo'n 25 jaar geleden!

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk, je eerste opdracht! En de letters als applicatie kan prima.
  Wat mijn moeder vroeger deed was met grof kaaslinnen in kruissteekjes het figuurtje wat ze er op wilde hebben borduren. Dus kaaslinnen op het werkstuk en door het linnen en het werkstuk borduren. Als het af was trok ze voorzichtig de draadjes van het kaaslinnen er uit. Okee, gaat langzamer dan een borduurmachine, maar ach.... tijd zat toch? (geintje)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een mooie deken geworden, ook erg leuk de applicatie. Hier zal ze veel plezier van hebben.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,

  Een lief drommdeken en die tekst is mooi gedaan zonder borduurmachine hoor!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen